1-stop-shop

WebEURO2000 is een one-stop-shop voor de volledige rijschool-administratie. Het biedt een oplossing voor werkelijk élke vraag en elk “probleem” waarmee een rijschool vandaag de dag geconfronteerd wordt.

Snel op weg

WebEURO2000 is een laagdrempelige toepassing, waarmee je snel “op weg” kunt.

Regelmatige updates

WebEURO2000 houdt de vinger aan de pols en speelt in op de vragen van zijn klanten; regelmatige updates en nieuwe releases met nieuwe functies zorgen ervoor dat u als klant zélf mee bepaalt hoe de toepassing werkt.

Cloud toepassing

WebEURO2000 is een Cloud-toepassing. Dat wil zeggen dat u er overal en altijd toegang toe heeft, zowel op kantoor, thuis als onderweg, en dus zowel op een vaste pc als op een laptop, een smartphone of een tablet.

Prijs

Een toepassing die meegroeit met uw onderneming! 

WebEURO2000 is een cloud-oplossing waarop u zich abonneert via een maandelijkse licentie, in combinatie met een erg lage prijs per examenkandidaat die u registreert.

De licentie is een vaste prijs per maand, die ons in staat stelt om de hosting, het onderhoud van de servers, de dagelijkse backup, de beveiliging en de updates van de cloudomgeving te garanderen. In de licentieprijs zit de kost voor 5 admin-logins vervat!

De kost per kandidaat is een vergoeding voor het gebruik van onze technologie en know-how, die garant staat voor het continu uitbreiden en verbeteren van de toepassing zelf. De kost per kandidaat daalt uiteraard naarmate u meer kandidaten heeft.

Voor een offerte op maat van uw rijschool, gelieve contact met ons op te nemen: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0471/95.83.74