1-stop-shop

WebEURO2000 is een one-stop-shop voor de volledige rijschool-administratie. Het biedt een oplossing voor werkelijk élke vraag en elk “probleem” waarmee een rijschool vandaag de dag geconfronteerd wordt.

Snel op weg

WebEURO2000 is een laagdrempelige toepassing, waarmee je snel “op weg” kunt.

Regelmatige updates

WebEURO2000 houdt de vinger aan de pols en speelt in op de vragen van zijn klanten; regelmatige updates en nieuwe releases met nieuwe functies zorgen ervoor dat u als klant zélf mee bepaalt hoe de toepassing werkt.

Cloud toepassing

WebEURO2000 is een Cloud-toepassing. Dat wil zeggen dat u er overal en altijd toegang toe heeft, zowel op kantoor, thuis als onderweg, en dus zowel op een vaste pc als op een laptop, een smartphone of een tablet.

Wie zijn wij

WebEURO2000 is ontwikkeld door DYCOM, een software-ontwikkelingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk ERP-systemen voor rijscholen en aanverwante organisaties.

 

Door onze jarenlange samenwerking met uitgeverij Wees Wegwijs (o.l.v. Eric Lenaerts) hebben we een ruime expertise opgebouwd en kennen we de noden en wensen van de rijscholen als geen ander. Dat stelt ons in staat om snel en alert in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen in de wetgeving.